maartjeHeartfulness wordt in Maastricht verzorgd door Maartje Stroeken. Maartje is ook verbonden aan SeeTrue als mindfulness-trainer. Vanuit de eigen praktijk Speels brengt ze mensen middels individuele consulten in verbinding met het hart. Zij heeft een wetenschappelijke achtergrond in de Filosofie (BA) en de Biomedische Wetenschappen (BSc). Naast de opleiding tot mindfulness trainer heeft ze diverse opleidingen gevolgd ter verdieping, zoals de Heartfulness opleiding met Saskia Nefkens.In het overdragen van Heartfulness ervaart Maartje veel helderheid en vreugde. Bewustzijn in het hart wordt zo voor ieder toegankelijk.

 

Saskia Nefkens heeft de heartfulness-training ontwikkeld. Zij geeft de trainingen in Utrecht. In het geven van de training ervaart Saskia een heldere en toegankelijke aanreiking aan mensen om weer in contact te komen met het Zijn. Voor haar is de training verbonden aan het ervaren van een ruimer en wijzer bewustzijn voorbij het ego wat iedereen terug kan ervaren.
Haar achtergrond als GZ-psycholoog, energetisch psycholoog en yogadocent zijn aanwezig en aanvullend in haar mindfulness- en heartfulness-trainingen. In haar praktijk in Utrecht draagt ze bij aan het weer verbinden met en leven vanuit je hart/essentie bij kinderen, ouders en volwassenen.

Saskia heeft de opleiding tot mindfulness-trainer bij SeeTrue Mindfulness opleidingen gevolgd. Tevens is zij getraind door David Dewulf en Cindy Cooper in het begeleiden van jongeren en kinderen in dit proces.